Domuzlar Uçuyor, Duke Nukem Forever Geliyor!

03.09.2010 15:04 Samet Konuksal


 
 
     Hangimiz bıktı? Şahsen ben değil... 1997 yılında duyurulan Duke Nukem Forever'ın duyuruluşundan tam 13 yıl geçmesine rağmen, oyun için beslenen umutlar hâla sürüyor. Bu sefer Duke Nukem Forever, daha bir yakın!
 
     Bilmem hatırlarmısınız, Duke Nukem Forever'ın yapımcı şirketi 3D Realms'in kurucularından George Broussard, 2006 yılında 1UP'a bir röportaj vermişti. George Broussard'a 'Duke Nukem Forever ne zaman çıkacak?' diye sorulduğunda Broussard, 'Domuzların uçmaya başladığı zaman.' diye gülünç bir yanıt vermişti.
 
     Sonuca ulaşmadan önce bir 'sağlayıcı'dan daha söz edelim. 2K Games, bugün resmi blog sayfasında, 3-5 Eylül'de Amerika'da yer alacak olan PAX fuarında büyük bir duyuru yapacaklarını açıkladı.
 
     Yine bugün; George Broussard, Twitter hesabından büyük bir ipucu verdi. George Broussard, önce Twitter sayfasının arka planını nükleer bir bombanın patlama ânının resmi olarak değiştirdi, ardından ise domuzların uçtuğu bir karikatür resmi verdi.
 
     İşte o resim; 
  
 
     Bakalım PAX fuarında beklenen duyuru yapılacak mı? Tabiki gözünüz bizde olsun! Bu arada George Broussard'ın Twitter hesabına buradan ulaşabileceğinizi ekleyelim.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 3 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 3 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 4 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler