Doom Eternal'ın Bir Sonraki Güncellemesi ile Denuvo Anti-Cheat Yazılımı Kaldırılacak

21.05.2020 01:24 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks ve id Software, Doom Eternal'ın bir sonraki güncellemesi ile Denuvo Anti-Cheat yazılımını oyundan kaldıracak.

Kernel modu sürücüsünü kullanan Denuvo Anti-Cheat yazılımı PC'de Battlemode'da hileye karşı önlem olarak geçtiğimiz hafta yayınlanan 1.0 güncellemesi ile oyuna eklenmişti. Eklenmesiyle birlikte oyuncu topluluğundan çok fazla eleştiri aldılar ve eleştiriler üzerine yakında yayınlanacak 1.1 güncellemesi ile bu yazılımı kaldıracaklarını duyurdular.
 
Oyunun baş yapımcısı Marty Stratton tarafından belirtilene göre "Oyunculardan aldığımız geri bildirimler, hileye karşı önlem almakla ilgili yaklaşımımızı yeniden değerlendirmemiz gerektiğini açıkça ifade etti. PC için bir sonraki güncellemede bu yazılımı oyundan kaldıracağız. Hileye karşı önlem konusunda ileride yapacağımız çalışmalarda, sadece tek oyunculu modu oynayan oyuncuların bu yazılımı kurmadan oynayabilmesine ve oyuncuların beklentileri doğrultusunda olmasına dikkat edeceğiz."
 
Marty Stratton ayrıca performans ve çökme sorunlarının Denuvo Anti-Cheat yazılımı ile ilgisi olmadığını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler