Doom: Eternal'ın Tek Kişilik Modunun Kaç Saat Süreceği Açıklandı

20.08.2019 19:29 Özgür Eroğlu

 
İlk oyunu 1993 yılında çıkış yapmış olan efsanevi FPS oyun serisi Doom'un yeni oyunu Doom: Eternal'dan yeni bir video paylaşıldı. ID Software'in geliştiriciliğini yaptığı, Bethesda Softworks'ün ise yayıncılığını yaptığı Doom: Eternal'ın tek kişilik modunun kaç saat süreceği açıklandı. ID Sofware'in yöneticilerinden olan Marty Stratton, oyunun 2016'da çıkan Doom'dan daha uzun süreceğini söyledi. Oyunu bitirmenin yaklaşık olarak 18 - 22 saat arasında süreceği düşünülüyor.
 
Oyunun 48 dakikalık oynanış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Doom: Eternal'a ait diğer haberleri ise buraya tıklayarak, oyunun tanıtım yazısını ise aşağıda bulabilirsiniz. Doom: Eternal, 22 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Doom: Eternal, 2016'da çıkan Doom'un direkt olarak devam oyunu. Bethesda Softworks tarafından belirtilene göre, hız ve gücün kombinasyonuyla Doom: Eternal birinci şahıs aksiyonunu bir üst seviyeye çıkaracak ve oyun yeni silah, yeni yetenekler ve Mick Gordon tarafından bestelenmiş yeni bir soundtrack sunacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 7 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler