Doom Eternal'ın Yeni Çok Oyunculu Modu Battlemode Tanıtıldı

26.07.2019 20:28 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, Doom Eternal ile birlikte oyunculara tanıtılacak yepyeni çok oyunculu mod Battlemode için oynanış görüntüleri paylaştı.
 
Battlemode geliştirici ekip tarafından belirtilene göre hızlı tempolu agresif 2'ye 1 oynayan bir çok oyunculu mod. Bir iblis avcısı iki iblise karşı savaşacak.
 
Battlemode'da iblis avcısı olarak oynarken tüm silahlarınız, modlarınız ve ekipmanlarınızla donanmış olacaksınız.
 
İblis olarak oynarken yalnız ilerlemek tehlikeli. İblis avcısını tuzağa düşürmeye ve öldürmeye yarayacak yapak zeka iblislerini oyun alanına dahil etmek ve rakibinizi saldırı yağmuruna tutmak için takım arkadaşınızla birlikte çalışmanız gerekecek.
 
Çıkışında 6 harita ve 5 oynanabilir iblis Revenant, Pain Elemental, Mancubus, Marauder ve Archvile bulunacak. Ek haritalar ve oynanabilir iblisler oyun çıktıktan sonra ücretsiz olarak eklenecek.
 
Doom Eternal 22 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
Doom Eternal QuakeCon 2019 sunumunun tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler