Doom Eternal'ın İlk Büyük Güncellemesi Güçlendirilmiş İblisler Ekleyecek

10.05.2020 09:59 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici id Software, Doom Eternal'ın ilk büyük güncellemesini detaylandırdı.

Bu ayın ortasında tüm platformlarda aynı anda yayınlanması planlanan güncelleme birçok iyileştirme, yeni etkinlik içerikleri, hata düzeltmeleri ve daha fazlasını ekleyecek.

Bethesda.net üzerinden paylaşılan detaylar:
 
Güçlendirilmiş İblisler

Hikaye modunu Güçlendirilmiş İblisler ile daha da heyecanlı hale getirin. Bir oyuncu tek kişilik hikaye modunda öldürüldüğünde, onu öldüren iblis daha da güçlenip tekrar savaşmak üzere başka bir oyuncunun oyununa ışınlanacak. Bu korkutucu rakibe yenilecek misiniz, yoksa öldürülen Slayer'ın öcünü alacak mısınız? Eğer bir Güçlendirilmiş İblis'i yenerseniz, sadece cephane ve canla değil, aynı zamanda oyun içi etkinlikleri ilerleten bonus XP ile de ödüllendirileceksiniz.
 
BATTLEMODE İyileştirmeleri

Bunların arasında Denuvo Anticheat'in eklenmesi, eğitim moduna yapılacak olan değişiklikler, zayıf internet bağlantısı göstergeleri, azami seviyedeki oyunculara sunulan Echelon Leveling özelliği ve oyunculara maç sırasında çatışma hakkında bilgi verecek Ölüm Raporu ekranı bulunuyor.
 
Tek Oyunculu Modda İyileştirmeler

Bu değişikliklerin arasında iblislerle ilgili eğitimlerin genişletilmesi, sualtındayken düşey düzlemde Dash kullanabilmek ve yüzerken alınan zehir hasarına yapılan ayarlamalar bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler