Doom VFR PlayStation VR Paketi Duyuruldu

16.11.2017 20:07 Gazali Çetinkaya

   Sony Interactive Entertainment Amerika, Doom VFR PlayStation VR paketini duyurdu. Paket oyunun çıkış yapacağı gün, 1 Aralık'ta, $399.99 USD / $499.99 CAD fiyat ile satışa sunulacak.
 
   Doom VFR PlayStation VR paketinin içeriği şu şekilde: Güncellenmiş PlayStation VR sistemi, PlayStation kamera, güncellenmiş PlayStation VR demo diski ve Doom VFR Blu-ray diski.
 
   Sony Interactive Entertainment Amerika, geçtiğimiz hafta The Elder Scrolls V: Skyrim VR için de PlayStation VR paketi duyurmuştu. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

   Bethesda Softworks'ün The Elder Scrolls V: Skyrim VR ve Doom VFR dışında çıkacak bir sanal gerçeklik oyunu daha var. Fallout VR 12 Aralık'ta HTC Vive için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 15 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler