Doomsday Heists, GTA Online'nın En Kapsamlı Güncellemelerinden Biri

13.12.2017 19:40 Tunahan Safdır


     GTA Online'ın yeni ücretsiz güncellemesi Doomsday Heist, şimdiye kadar ki en kapsamlı güncellemelerden birini sunuyor.
 
 

     Oyuna yeni pek çok zırhlı araç, savunma ve saldırı sistemleri, helikopterler, lazerler ve jetpack gibi araçlar ekleyen güncelleme aynı zamanda isminden de anlaşılacağı üzere 3 yeni Heist görevini beraberinde getiriyor. Tabi bunlara erişmek için biraz GTA paralarınızdan harcamanız gerekiyor. Bu yeni Heist görevlerine başlayabilmek için öncelikle görevi gerçekleştireceğiniz bir mekan satın almanız gerekiyor. Tıpkı eski soygun görevlerinde planlama odası olan lüks bir daireye sahip olmanız gerektiği gibi. En ucuz mekan ise 1,250,000 $. Tabi 900,000 $'lık lazer koruma sistemi gibi güncelleştirmeler yaparsanız bu fiyat katlanıyor.
 
     Görevler ise oldukça uzun. Her bir Heist görevi tüm bölümleriyle birlikte yaklaşık 4 saat sürüyor. Yani toplamda 12 saatlik oyun deneyimi sunuyor. Bu yönüyle Doomsday Heists'e GTA Online'ın Campaign modu yakıştırmaları yapılıyor.
 
     San Andreas'tan aşina olduğumuz ve bu sefer bizleri GTA Online'da karşılayan jetpack'in fiyatı ise 3,000,000 $. Güncellemeyle birlikte The Avenger isimli hava aracına da 3,400,000 $'a sahip olabiliyorsunuz. Bu aracın belki de en önemli özelliği 30 oyuncu kapasiteli olması. Yani sunucudaki tüm oyuncuları tek bir araca toplamak mümkün. Bunlar güncellemenin öne çıkan araç ve eşyaları. Bunlar dışında pek çok irili ufaklı araç, eşya silah ve kıyafet oyuna ekleniyor.
 
     Ayrıca Blonded Los Santos 97.8 FM isimli yeni bir radyo istasyonu da Doomsday Heist güncellemesiyle birlikte oyundaki yerini alıyor. Radyo istasyonunun şarkı listesine aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler