Dota 2 Belgeseli Free to Play 5.5 Milyon İzleyici Tarafından Seyredildi

24.03.2014 20:41 Samet Basri Taşlı


     Valve'ın geçtiğimiz hafta yayınladığı belgesel filmi, Free to Play, geliştiricisinin söylediğine göre tam 5.5 milyon izleyici tarafından seyredilmiş.
 
     Valve tarafından yollanan basın bültenine göre, filmin açıkış haftasında ulaştığı izleyici sayısı "herhangi bir belgesel filminin ulaştığı en yüksek rakamlardan birisi" olarak görülüyor.
 
     Valve tarafından yapılan bu belgeselde, farklı ülkelerden gelen 3 farklı profosyonel oyuncunun hayatlarına göz atıyor, oyun hakkındaki tutkularını ve The International turnuvasının 1 milyon dolarlık ödülünü kazanma isteklerini izledik. 
 
     Twitch, Youtube, iTunes ve Steam üzerinden yayınlanan, Türkçe dil seçeneği de bulunan, belgeselin IMDB puanı ise 9.3. Eğer profesyonel oyunculuk ile ilgileniyorsanız ve hala izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 31 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 43 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler