Dota 2 Reborn'un Betası Başladı!

18.06.2015 00:57 Samet Konuksal


    Valve'ın Dota 2'yi Source Engine 2'ye aktarma projesi olan Dota 2 Reborn hakkında tanıtımlar bir süredir devam ediyor. Valve, bugün itibariyle yayınladığı üçüncü tanıtım parçasıyla beraber Dota 2 Reborn'u beta sürecine taşıdı.
 
    Dota 2 Reborn'un betasına bütün oyuncular katılabiliyor. Oyunun betasını indirebilmek için Dota 2'yi indirmiş olmanız gerekiyor. Daha sonra ise Dota 2 içerisindeki Play bölümünden Dota 2 Reborn kısmına tıklayıp gerekli indirmeyi yapabilirsiniz. Bunun sonrasında Steam'de oyunu açarken size Dota 2'yi mi yoksa Dota 2 Reborn'u mu oynamak istediğiniz sorulacak. Böylelikle de Dota 2 Reborn'u oynayabiliyorsunuz.
 
    Dota 2 Reborn tanıtımlarının bugünkü bölümüne geldiğimizde ise Source Engine 2'nin oyuna kattığı teknik özellikler tanıtılıyor. Daha duyarlı oyun-oyuncu etkileşimi, daha gelişmiş oyun performansı, multithread özelliği, gelişmiş ses, fizik ve render desteği Source Engine 2'nin oyuna ekledikleri arasında yerini alıyor. Ayrıca Source 2 ile beraber Source Filmmaker da doğrudan Dota 2'yi desteklemeye başlıyor. Ağ bağlantısındaki kaliteyi de arttıran geçiş hakkında detaylı açıklamaları buradan okuyabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler