Dota 2 The International Turnuvası 2021 Yılına Kadar Ertelendi

03.05.2020 17:53 Hamit Can Sayılgan

 
     Valve, Dota 2'nın en büyük elektronik spor turnuvası olan The International turnuvasını koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılına kadar ertelediğini duyurdu.
 
     Valve, perşembe günü yaptığı açıklamada Ağustos ayında Stockholm'deki Ericsson Globe arenada düzenleyeceği "The International" Dota 2 turnuvasını koronavirüs salgını nedeniyle iptal ettiğini ve turnuvanın 2021 yılına kadar ertelenebileceğini duyurdu.
 
Valve
 
     "COVID-19'dan kaynaklanan küresel sağlık acil durumunun kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesinden sonra, The International turnuvasını ertelemek gibi zor bir seçim yaptık. Çeşitli olasılıkları araştırıyoruz fakat turnuvanın 2021 yılına kadar ertelenebileceği görüşündeyiz. DPC sistemini sonbahar aylarında yeniden yapılandırmaya çalışıyoruz ve bu konu hakkında en kısa sürece bilgilendirme yapacağız.
 
     Yerel kısıtlamalar, virüsün yayılımı ve küresel seyahat engelleri gibi son derece değişken bir manzara göz önüne alındığında, yakın gelecekte turnuvayı düzenlemek için yeterli güven görmüyoruz." Tam açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Dota 2 The International 2020 turnuvasında önümüzdeki aylarda Çin, Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Güneydoğu Asya ve Bağımsız Devletler Topluğu elemeleri düzenlenecek ve derece elde eden 12 takım 18-23 Ağustos tarihleri arasında Stokholm'de düzenlenmesi planlanan turnuvaya katılma hakkı kazanacaktı. Fakat halen daha devam eden salgın nedeniyle tüm turnuva planları iptal edildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 9 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 10 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler