Dota 2'nin 26, TF2'nin de 21 Milyona Yakın Oyuncusu Var

16.04.2014 09:44 Samet Konuksal


    ArsTechnica, yaptığı bir araştırmayla birlikte Steam'in en popüler oyunlarını ortaya çıkardı. Yapılan listede Valve'ın Free to Play oyunları Dota 2 ve Team Fortress 2 liderlik koltuğunda oturdu.
 
    Yapılan araştırmaya göre Steam hesabında Dota 2 kayıtlı olan 25.93, Team Fortress 2 kayıtlı olan 20.30 milyon kişi var. Bu oyunları ise yine uzunca bir süre Valve'ın yapımları takip ediyor. En popüler oyunlar listesinde diğer yapımcıların ürünü olarak sadece The Elder Scrolls V: Skyrim, Civilization V ve Garry's Mod'u görüyoruz. Yani anlayacağınız üzere Valve, kendi oyunlarıyla kendi platformunu domine etmiş görünüyor.
 
    Bu arada ArsTechnica, yapılan hesaplamaya dahil edilen Dota 2 ve TF2 sahiplerinin, oyunları en az bir kere oynadığını belirtiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler