Dota 2'nin Reborn Güncellemesi Çok Yakında Çıkacak

02.09.2015 11:42 Tunahan Başol


     Steam'de en çok oynan oyunlar arasında açık ara en tepede yer alan Dota 2 bildiğiniz gibi Source 2 ile birlikte yeniden yapılıyor. Dota 2 Reborn olarak anılan oyunun yeni sürümünü bekleyenlerdenseniz, çok beklmeyeceksiniz gibi görünüyor. Valve, Reborn güncellemesinin önümüzdeki haftalarda oyuncularla buluşacağını açıkladı.
 
     Hala bitirmeleri gereken özelliklerin olduğunu söyleyen geliştiriciler, bunları hızlı bir şekilde bitirmeye çalışıyorlar. Bu haftalarda oyundaki son hataları düzeltileceğini, arayüzü detaylandırılacağını ve sizin yorumlarınıza göre yenileneceğini söyleyen geliştiriciler, sonrasında ise HUD'ı yeniden tasarlayacaklarını ve oyuna gelecek çeşitli özellikler üzerinde çalışacaklar.
 
     Bakalım Dota 2, Source 2 ile nasıl bir performans ortaya koyacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 16 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler