Dota Kart Oyunu Artifact Oynanabilir Bir Durumda ve Espor Oyuncuları Test Edecek

28.12.2017 22:59 Gazali Çetinkaya

 
   Rapora göre, Dota Kart Oyunu Artifact Valve'ın merkez bürosunda oynanabilir bir durumda ve Valve, Virtus Pro takımı dahil olmak üzere oyunu Espor oyuncularına test ettirmeye hazırlanıyor.
 
   Rus sitesi Cybersport.ru (çeviri Reddit) ile röportaj gerçekleştiren VP Genel Müdürü Roman Dvoryankin, Artifact'in şu anda Valve'ın merkez bürosunda oynanabilir bir durumda olduğunu ve Valve'ın oyunu denemesi için bir ekip oluşturduğunu söyledi. Roman Dvoryankin, hatta birkaç World eSports Association üyesinin oyunu denediğini ve etkinlendiğini belirtti.
 
   Valve, Artifact'i ağustos ayında gerçekleşen uluslararası Dota 2 esports turnuvası esnasında duyurmuştu. Popüler MOBA oyununu temel alacak olan Artifact hakkında henüz herhangi bir bilgi açıklanmadı, sadece kısa bir duyuru videosu bulunuyor. Buradan izleyebilirsiniz.
 
   Artifact 2018'de PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Artifact Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 28 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler