Dota Underlords Önümüzdeki Ay Erken Erişimden Çıkıyor

10.01.2020 15:16 Gazali Çetinkaya

 
Valve, Dota dünyasında geçen stratejik savaş oyunu Dota Underlords'un Şubat ayının sonunda Steam'de erken erişimden çıkarak 1.0 sürümüne geçeceğini duyurdu.

"Yeni bir yıl, yeni bir siz ve çok yakında... Yeni bir sezon. Evet, doğru duydunuz. Beta sezonu sona ermek üzere ve Underlords'un 1. Sezonu Şubat sonunda başlayacak."

"Standart hata/denge yamalarının yanında, büyük çıkış öncesi muhtemelen bir güncellememiz daha olacak. Oyunu tamamlayacak bir Underlord daha gelecek. Bunun dışında ekibimiz 1. Sezon için harıl harıl çalışıyor olacak. Bu çalışmalar Mücadele Bileti, Şehir Gezintisi, Kahraman/Eşya rotasyonu ve arayüz güncellemelerini de içerecek."
 
Yeni güncelleme notlarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota Underlords Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler