Double FineYeni Oyunu Stacking'i Duyurdu

24.11.2010 11:59 Ersin Kılıç


 
     Monkey Island, Maniac Mansion, Full Therottle ve Grim Fandango gibi oyunların arkasında bulunan Tim Schafer'in firması Double Fine, son olarak Metal çağında Brutal Legend ve indireilebilir olan Costume Quest ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Böylesine farklı işlere imza atan firma yaptığı açıklama ile yeni oyununu duyurdu.
 
     Tıpkı Costume Quest'te olduğu gibi indirilebilir olarak oyuncuların karşısına çıkacak oyunun ismi ise Stacking. Oyun TPS kamera açısına sahip olacak. 1930'lı yılların havasına sahip olan oyunda Adventure ve daha çok puzzle unsurları yer alıyor. 
 
     Oyunun konsepti ise Matruşka bebekleri üzerine kurulmuş. Bildiğiniz gibi Rusya'nın dünyaca bilinen Matruşka bebekleri iç içe geçmeleri ile ünlüdür. Oyunda da tam olarak bu konsept üzerinde durulmuş. Charlie Blackmore adlı karakteri yönlendireceğimiz oyunda bulmacaları çözecek ve etrafınızdaki diğer Matruşka oyuncaklarını daha doğrusu karakterleri kandırarak onların özelliklerinden de yararlanmaya çalışacaksınız.
 
     Xbox Live ve PSN için hazırlanan oyunun 2011 yılı bahar döneminde çıkması planlanıyor. Oyunun ekran görüntülerine ve IGN'de yayınlanan ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri



 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stacking Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: THQ Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 39 Dk önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 1 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 2 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler