Doug Jones, Silver Surfer Rolünü Tekrar Oynamak İstediğini Söyledi

27.10.2020 11:57 Özgür Eroğlu

 
Fantastik Dörtlü ve X-Men evrenindeki karakterlerin film haklarının Disney'e geçmesinin ardından birçok oyuncu oynamak istediği karakteri açıklayarak Disney'e göz kırpıyor. Bu isimlerin arasına bir yenisi daha eklendi.  
 
Daha önce The Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer filminde Silver Surfer karakterini canlandıran Doug Jones, Marvel Sinematik Evreni'nde Silver Surfer karakterini tekrar canlandırmak istediğini ve karakteri İsa'ya benzettiğini söyledi. Doug Jones daha önce Hellboy II: Altın Ordu, The Shape of Water ve Pan'ın Labirenti gibi filmlerde rol almıştı.
 
Doug Jones'in isteiği gerçekleşmese bile umuyoruz ki Silver Surfer karakterini tekrar ekranlarda görebiliriz. Evrenin en önemli karakterlerinden birisi kesinlikle. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler