Dragon Age 2 Çıkmadan DLC'si Duyuruldu

İlk oyunun aksine bu sefer sabit bir karakteri yöneteceğiz.
07.01.2011 16:34 Ersin Kılıç


     İndirilebilir içerikler oyun firmaları için büyük bir gelir kaynağı oldu. Artık hemen hemen tüm oyunlar için indirilebilir içerikler çıkıyor. Bu içeriklerin bir çoğu oyunun çıkışından sonra karşımıza çıksa da, çıkış tarihi ile birlikte duyurulan, hatta çıkışından çok önce duyurulan içerikler ile karşılaşır olduk. Oyunun bir bölümünün kesilip daha sonra içerik olarak satılması gibi durumlar açıkçası bir çok oyuncuyu bu tarz içeriklerden ve oyun firmalarından soğutmaya başladı.
 
     Tabi bir de madalyonun diğer yüzü var. Bazı oyun içerikleri de parasını sonuna kadar hakedip, oyuncuların beğenisini kazanabiliyor. Umarız Dragon Age 2 için Bioware tarafından bugün duyurulan içerik paketi de bu sınıflandırmaya giren bir içerik olur. Zira son yapımları ve oyun içerikleri ile Bioware'e inancımız sonsuz.
 
     Gelelim haberin asıl konusu olan Dragon Age 2 içeriğine. "The Exiled Prince" adlı bu içerik paketinde ailesi katledilen bir karakterin intikamını almasında yardımcı olacağız.
 
     Oyunun Signature Editionpaketini ön sipariş ile satın alacaklara bedava olarak sunulacak olan bu içeriğin normal fiyattı ise $7.00/560 MS points olarak açıklandı. 11 Mart'ta çıkacak olan oyunun içerik paketi için yayınlanan tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler