Dragon Age 2 Demosunu Herkes Aynı Gün Oynayacak

İlk oyun kadar başarılı bir yapımın karşımıza çıkmasını bekliyoruz
11.02.2011 12:15 Alkan Adakaner


     Bir süre önce Dragon Age 2 demosu ile ilgili söylentilere 22 Şubat tarihini vererek son noktayı koyan Electronic Arts, herkesin aynı anda demoyu oynayacağını açıkladı.
 
     Bu açıklamanın nedeni ise bazı Gamestop çalışanlarının Dragon Age 2 demosunu erken oynayıp oyunun ön siparişini veya oyunu almak isteyenlere daha iyi bilgi sunmasının amaçlanmasıydı. Görünüşe göre demoyu Gamestop çalışanları da 22 Şubat'ta oynayacak.
 
      22 Şubat tarihini beklemek istemelerinin nedenini, demoyu Gamestop çalışanlarına özel sunacak bir yol bulamamak olarak açıklayan EA, sonuçta demonun herkese ulaşabileceğinin farkına varmış.
 
     Oyunun tam sürümü 8 Mart'ta Kuzey Amerika'da 11 Mart'ta ise Avrupa'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 çıkacak. Zaten ilk oyunun hayranları 2. oyunu da hemen alacaklardır. O nedenle demonun çok da büyük bir anlamı kalmıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler