Dragon Age 2, Steam'den Kaldırıldı

Dragon Age 2'den sonra Steam'de satışı durdurulacak oyun hangisi olacak?
27.07.2011 11:53 Alkan Adakaner


     Electronic Arts'ın bir oyununun daha Steam'de satışı durduruldu. Dragon Age 2 bundan sonra Steam'de satılmayacak. Satışın durdurulması ile ilgili resmi bir açıklama ise henüz yapıladı, ama işin perde arkasını tahmin edebiliyoruz.
 
    Bir süre önce dijital oyun satış servisi Origin'i duyuran Electronic Arts'ın en önemli yapımlarından birisi olan Crysis 2'nin Steam satışı bu duyurudan kısa bir süre sonra durdurulmuştu. Daha sonra ise Battlefield 3'ün Steam üzerinden satılmayacağı açıklanmıştı. Şimdi de Dragon Age 2 haberi geldi.
 
     Satışı durdurulan oyunların yeni yapımlar olması da dikkat çekiyor. Örneğin Steam'de ilk Dragon Age oyunu ve indirilebilir içeriklerinin satışı devam ediyor. Kim bilir ileride bu oyunun da satışı durabilir.
 
    Star Wars: The Old Republic gibi merakla beklenen oyunlarının dijital satışını Origin'e özel yapan Electronic Arts'ın Steam'e darbe vurmak için elinden gelen herşeyi yapacağına eminiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler