Dragon Age 2'de Diyalog Sistemi Nasıl Olacak?

16.07.2010 16:13 Ersin Kılıç


 
    Geçtiğimiz günlerde duyurusu gerçekleştirilen Dragon Age 2 için yeni ekran görüntülerini içeren dergi taramaları yayınlandı. 
 
     Oyunun duyurusundan sonra ilk ekran görüntüleride Bioware tarafından yayınlanmıştı. Yayınlanan bu ilk iki ekran görüntüsü görünüm itibari ile biraz hayal kırıklığı yaratsada, oyunun beta sürümünden olduğu için pekte önem arz etmiyor bana göre. Tabi işin arkasında Bioware olunca, bu güven duygusunun pekişmeside pek normal.
 
     Yayınlanan dergi taramalarında oyunun ilk görüntüleri ile birlikte yeni görüntülerede yer verilmiş. Bu ekran görüntülerinde ilk dikkatimizi çeken ise kan öğesi. Özellikle bir tanesinde resmen kan gövdeyi götürmüş diyebiliriz. Bir diğer nokta ise oyundaki diyalog sistemi hakkında ipuçları veriyor. Bu ekran görüntüsüne baktığımızda diyalog sisteminin Mass Effect'tekine benzer bir hal aldığını görüyoruz. Yuvarlak bir işaret, ve etrafında karşımıza çıkan seçenekler gözüküyor. Yapımcılar yaptıkları açıklamada oyunun Mass Effect'ten bazı özellikleri alacağını belirtmişti. Anlaşılan bu özelliklerden biriside diyalog sistemi olacak. Mass Effect'in kusursuza yakın diyalog sistemini düşünecek olur isek bu detayın beni sevindirdiğini söylemeliyim.
 
     Hawke adlı karakterin etrafında şekillenecek olan Dragon Age 2'de daha geliştirilmiş bir savaş meydanı da bizleri bekliyor olacak. PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyun, 2011 bahar aylarında bizlerle olacak. Dergi taramalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler