Dragon Age 2'de Eski Bir Dost

08.02.2011 12:17 Ersin Kılıç


     Dragon Age 2 şu sıralar RPG severlerin en çok beklediği oyunlar listesinde üst sıralarda yer alıyor. Bunun en büyük nedenlerinden biriside oyunun çıkışına çok kısa bir süre kalması. Çıkışına sadece birkaç ay kalan oyun için doğal olarak yeni bilgi ve açıklamalarda geliyor.
 
     Dragon Age 2 için bu yeni bilgilerden birisi de Game Informer dergisinden geldi. Game Informer dergisinin raporuna göre Dragon Age: Origins'in genişleme paketi Awakening'te yer alan ve esprili yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanan Anders, Dragon Age 2'de de partimizin bir karakteri olacak.
 
     Anders hakkında ilginç bir detaya daha yer verilmiş. Derginin haberine göre Anders vücudu ile bize yardım etmeye çalışsa da kafası bambaşka diyarlarda olacak. Ruhunun ele geçirildiği belirtilen Anders'in bu anlarda gözlerinin parladığı ve ses tonunun değiştiği de belirtilmiş.
 
     Bakalım 11 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 çıkışını yapacak olan Dragon Age 2'de başka tanıdık sima olacak mı?
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 37 Dk önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 5 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 6 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler