Dragon Age 2'den 7 Dakikalık Oynanış Videosu

04.11.2010 11:42 Ersin Kılıç


 
     Grey Warden macerasından sonra hikayenin farklı bir kısmına odaklanacağımız Dragon Age 2 için yeni bir video daha yayınlandı. Ortaya çıkan bu video yaklaşık sekiz dakika uzunluğunda.
 
     Savaş kısımları ve ara sahnelerin bulunduğu bu video Lucca Comics and Games fuarından çekilmiş. Savaş ve ara sahnelere yer verilen ve kamera çekimi olan videoda özellikle oyundaki kamera açısı dikkat çekiyor. İlk oyuna göre kamera açısı sayesinde daha farklı bir aksiyona yöneleceğiz gibi duruyor. Videoda düşman içerisinden geçme gibi ufak grafiksel hatalar olsa da oyunun ilk görüntülerine göre baya yol kât ettiğini söyleyebiliriz. Oyunun çıkış dönemini de göz önüne alır isek eminim Bioware daha iyi bir görünüm ile karşımıza çıkacaktır.
 
     Mart ayında PC dışında PS3 ve Xbox 360 için de çıkacak olan oyunun bu yeni videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler