Dragon Age 2'den Savaş Mekanikleri Videosu

Yeni karakterlerden biri olan Isabela
16.12.2010 23:00 Gökhan Yılmaz

 
     Dragon Age 2 için yeni bir yapımcı günlüğü yayınlandı. Savaş mekaniklerinin tanıtıldığı bu videoda yeni oynanış görüntüleri, hareketler, stratejiler ve sınıflar görülüyor.
 
     BioWare'deki yapım ekibinde baş tasarımcı olarak görev yapan Mike Laidlaw, oyunda seçeceğiniz stratejinin oynanışı nasıl değiştireceğine dikkat çekiyor. İsterseniz hiç duraksamadan normal aksiyon RPG'ler gibi oynayabilir ve karakterlerinizi hızlı bir şekilde kontrol edebilir, isterseniz de durumu analiz ederek daha derin taktikler kurabilir ve en uygun bulduğunuz stratejiyi uygulayabilirsiniz. Yayınlanan videoda aynı savaş sahnesi için iki farklı yöntem de kullanılıyor.
 
     Dragon Age 2 için yayınlanan yeni savaş mekanikleri videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıda üç yeni ekran görüntüsü bulunuyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 8 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler