Dragon Age Kreatif Direktörü BioWare'dan Ayrıldı

13.10.2017 02:34 Gazali Çetinkaya

 
   Dragon Age serisinin kreatif direktörü Mike Laidlaw BioWare'dan ayrılığını duyurdu.

   2003 senesinde BioWare'a katılan Mike Laidlaw Dragon Age serisinin yanı sıra Mass Effect, Jade Empire ve Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood oyunlarının geliştirme sürecinde de önemli rol oynadı.
 
   BioWare'da oyun endüstrisindeki en yetenekli ve sıkı çalışan bazı insanlarla birlikte çalıştığı için çok şanslı olduğunu belirten Mike Laidlaw, Dragon Age ekibinin bir parçası olmak büyük bir onurdur dedi ve birlikte yarattıkları dünyanın emin ellerde olduğunu ekledi.

   Mike Laidlaw ayrılık sebebini açıklamadı.
 
 
   Dragon Age: Origins 2009'da, Dragon Age II 2011'de ve Dragon Age: Inquisition 2014'te çıkmıştı.

   Serinin yeni oyunu Electronic Arts tarafından resmi olarak duyurulmadı ancak Fallen London ve Sunless Sea yaratıcısı Alexis Kennedy, Eurogamer ile yapmış olduğu bir röportajda Mike Laidlaw ve Dragon Age baş yazarı Patrick Weekes ile birlikte yeni Dragon Age üzerinde çalışmaya başladıklarını açıklamıştı. Mike Laidlaw ayrılığı Dragon Age serisini nasıl etkileyecek ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 5 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler