Dragon Ball Z: Kakarot'un Hikaye DLC'si Trunks: The Warrior of Hope Duyuruldu

09.03.2021 08:58 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici CyberConnect2, Dragon Ball Z: Kakarot'un hikaye indirilebilir içeriği Trunks: The Warrior of Hope'u duyurdu.

Yazın başlarında çıkacak ve Season Pass'e dahil olacak.
 
Trunks: The Warrior of Hope indirilebilir içeriği Android Saga'sının gelecekteki alternatif zaman diliminde, Goku'nun kalp hastalığından ölmesi ve Piccolo, Vegeta, Yamcha, Tien ve Krillin'in Androids 17 ile 18 tarafından öldürülmesinden 13 yıl sonrasında geçecek. Bir tek Gohan bu katliamdan sağ kurtulur ve Vegeta'nın oğlu Trunks ile birlikte Android'leri yok etme görevine hazırlanır.
 
Bandai Namco ve CyberConnect2 ayrıca Dragon Ball Z: Kakarot için 9 Mart'ta ücretsiz bir güncelleme yayınlanacağını duyurdu. Dragon Ball: Card Warriors mini oyununa yeni kartlar eklenecek.

Dragon Ball Z: Kakarot PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Ball Z: Kakarot Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler