Dragon Quest Builders Mobil Cihazlara Çıkış Yaptı

26.05.2022 19:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, blok temelli rol yapma oyunu Dragon Quest Builders'ın artık App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut olduğunu duyurdu. Oyun, 9 Haziran'a kadar yüzde 20'lik bir indirimle oyunculara sunuluyor.
 
Dragon Quest Builders ilk olarak 28 Ocak 2016'da Japonya'da PlayStation 3, PlayStation 4 ve PS Vita için piyasaya sürüldü. Ardından 11 Ekim 2016'da Kuzey Amerika'da ve 14 Ekim 2016'da Avrupa'da PlayStation 4 ve PS Vita için çıkış yaptı. Daha sonra dünya genelinde 9 Şubat 2018'de ve Japonya'da ise 1 Mart 2018'de Switch konsollarına geldi.
 
Alefgard diyarı nesiller önce, tüm canavarların hükümdarı olan korkunç ve hain Ejderha Lordu tarafından yerle bir edilmişti. İnsanlığın inşa etme gücü elinden alınmıştı ve insanlar eski yuvalarının harabeleri arasında dolaşarak hayatta kalmak için hırsızlık yapmaya ve çöpten beslenmeye mecbur bırakılmıştı.

Artık yaratma gücünü insanlığa geri kazandırma ve Alefgard'ı yeniden inşa etme imkanı, bizzat Tanrıça tarafından seçilen Efsanevi İnşaatçı'ya, yani sana bağlı. İnsanlığın şeytani Ejderha Lordu'nu bir kalemde defetmesinin tek yolu hayal gücü mucizesinin geri kazanılmasıdır! 
 
App store sayfası
 
https://apps.apple.com/us/app/dragon-quest-builders/id1601194499
 
Google play sayfası
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.square_enix.dqb
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler