Dragon Quest VII'nin 3DS Sürümü için Yeni Bilgiler

29.12.2012 10:36 Alkan Adakaner


     Dragon Quest VII: Warriors of Eden'ın yeniden yapımı bir süre önce Nintendo 3DS için duyurulmuştu. Bu oyun 3DS ekranlarına tamamen 3D görsellerin yanı sıra Tokyo Şehir Orkestrası tarafından bestelenen orkestral müziklerle geliyor.
 
    Square Enix oyunun 3DS sürümünde sadece görselleri ve sesleri değiştirmemiş, aynı zamanda bazı içerik eklentileri de yapmış. Örneğin orijinal sürümde bulmamız gereken tablet parçaları vardı ve bunların yeri bize söylenmiyordu. 3DS sürümünde ise bu taşları bulmamız için bir radar bulunacak ve taşlara yaklaştıkça yerlerini görebileceğiz.
 
    Bunun yanı sıra oyundaki yeni karakterlerden biri taşların nerelerde olabileceği yönünde bize bilgi verecek. Böylece son "Dharma" taşının nerede olduğunu tahmin etmek zorunda kalmayacağız. Aşağıdaki görsel oyundaki radar sisteminin nasıl işlediğini anlatıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest VII Platformlar: 3DS Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™ Yeni Sezona Büyük Bir Güncelleme ve Yepyeni Bir Oyun İçi Kampanya ile Başlıyor! 14 Ağustos PUBG: BATTLEGROUNDS, 42.3 Güncellemesiyle Oyuna Yeni Bir Ağır Makineli Tüfek Getiriyor 14 Ağustos Krafton ve Curseforge, PUBG: Playgrounds Çıkışı Öncesinde 95.000$ Ödül Havuzlu Yarışmasını Duyurdu 04 Ağustos Neon Giant ‘The Ascent’in 5. Yıl Dönümünde Oyunun Yol Haritasını Açıkladı 29 Temmuz eFootball™ World Festival'de Yeni Efsane Sergio Agüero ve Oyun İçi Önemli Güncellemeler Açıklandı 28 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler