Dragon Quest X'in 3DS Sürümünün Satışı Askıya Alındı

10.09.2014 12:04 Alkan Adakaner


    Bir süre önce Nintendo 3DS için piyasaya çıkan Dragon Quest X bu konsolda bulut sistemi üzerinden çalışıyor. Yani oyunu kartuşunuzda yüklü halde doğrudan oynama şansınız yok. Tabi bulut sistemi bazı zorlukları da beraberinde getirmiş.
 
    Square Enix, Dragon Quest X'in 3DS sürümünün satışlarını (sadece Japonya'da satılıyor) askıya aldı. Bunun sebebi ise oyunun 3DS sürümüne yoğun ilgi olmasından ötürü sunucuların dolması ve bazı oyuncuların oyuna "giriş" yapamaması.
 
    Oyunun yeniden ne zaman satışa çıkacağı ise bilinmiyor, ama söylenenlere göre çok küçük miktarlarda da olsa oyunun perakendecilere gönderilmeye devam edilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler