Dragon’s Crown Pro Batı Çıkış Tarihi Duyuruldu

12.02.2018 11:33 Gazali Çetinkaya

 
   Atlus, Dragon’s Crown Pro'nun 15 Mayıs'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkış yapacağın duyurdu. Fiyatı $49.99 / $64.99 CAD / €49.99 olacak.

   PlayStation 4 portu VanillaWare tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Dragon’s Crown Pro 4K çözünürlük desteği, canlı bir orkestra tarafından yeni kaydedilen soundtrack, PlayStation 3 ve PS Vita versiyonları ile cross-play oyun desteği ve İngilizce ve Japonca seslendirme özelliklerine sahip.
 

"Hydeland'in mahzenlerinin derinliklerinde bir yerde, elit güçleri bir araya getirebilecek kıymetli, güçlü ve efsanevi Dragon's Crown yatıyor. Ve onlara yardım etmek için tutuldunuz. Altı güçlü savaşçıdan herhangi birini oynayarak Hydeland'ın en karanlık ve en tehlikeli labirentlerini keşfedeceksiniz. Görevinizi sonuna kadar tamamlamak, bir maceracı olarak şöhret ve servet kazanmak için keskin içgüdülere ve cesarete ihtiyacınız olacak, tabii goblin kurukafalarını ezme becerisine de. Aksiyon dolu Dragon's Crown'da fantastik karakterler ve olaylarla dolu bir dünyaya adım atacaksınız. Hikaye akışı, bir dizi muhteşem güzellikte, son derece güzel seslendirilmiş ara sahnelerle belirlenecek. Bunlar sanki fantastik bir çizgi romanın sayfalarını okumak gibi ve çok geçmeden oyunun bir sonraki mekanında neler olacağını ve orayı nasıl yok edeceğinizi düşünmekle geçireceksiniz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler