Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu

03.07.2024 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için ücretsiz deneme sürümü oyunculara sunuldu. Bu bedava sürüm 17-18 Temmuz'a kadar geçerli olacak ve oyunun 2 saatlik kısmını deneyimleyebileceksiniz. Böylece nasıl bir yapıya sahip olduğunu bizzat görebileceksiniz.
 
Dragon's Dogma 2'yi iki saat boyunca ücretsiz oynayabiliyorsunuz
 
 
 
Oyunu satın almadan önce  bu tarz deneme sürümleri oyuncular açısından oldukça önem arz ediyor. Dragon's Dogma 2 için yayınlanan iki saatlik demo sürüm PS5, Xbox Series X/S veya PC platformlarında geçerli olarak karşımıza çıkıyor.
 
Açıklanan detaylara göre ücretsiz deneme sürümü içerisinde kaydedilen oyun verileri, oyuncular oyunu satın almaya karar verirse ve oyunu satın alırsa tam sürüm oyuna aktarılabiliyor. Dolayısıyla herhangi bir veri kaybı yaşamıyorsunuz.
 
Öte yandan Capcom, Dead Rising'in Deluxe Remaster sürümünü bizlere duyurdu. Oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağı ve aynı zamanda PC sistem gereksinimleri açıklandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 1 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 2 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 3 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler