Dragon's Dogma: Dark Arisen Switch x Travis Strikes Again: No More Heroes İşbirliği Duyuruldu

16.04.2019 12:15 Gazali Çetinkaya

Capcom ve Grasshopper Manufacture; Dragon's Dogma: Dark Arisen Switch versiyonu ile Travis Strikes Again: No More Heroes işbirliğini duyurdu.
Detaylar ve ekran görüntüleri:
 

Travis Strikes Again: No More Heroes 
 
Travis Strikes Again: No More Heroes versiyon 1.2.0 güncellemesi 18 Nisan'da yayınlanacak ve güncelleme oyuna üzerinde Dragon's Dogma: Dark Arisen görseli bulunan bir tişört ekleyecek.
 
 
 
 
Dragon's Dogma: Dark Arisen 
 
25 Nisan - 8 Temmuz tarihleri arasında, Dragon's Dogma: Dark Arisen Switch versiyonuna sahip olan oyuncular Travis Strikes Again: No More Heroes ana karakteri Travis Touchdown ile oyunu oynayabilecek.
 
 
 
 

 
Dragon's Dogma: Dark Arisen şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda, Switch versiyonu 23 Nisan'da çıkacak. Travis Strikes Again: No More Heroes ise şu anda Switch üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 17 Dk önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 2 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 3 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler