Dragon's Dogma'dan 2 Saatlik Video

18.03.2012 02:19 Ersin Kılıç


     Capcom'un son dönemlerde en çok bütçe ayırdığı ve en güvendiği oyunlardan biri olan Dragon's Dogma için tam 2 saat uzunluğunda bir oynanış videosu yayınlandı.
 
    Oyun için daha önce de bu kadar uzun oynanış videoları ile karşılaşmış, hatta oyunun ilk dakikalarını görmüştük. Bu oynanış videoları dışında ekran görüntüleri ve tanıtım videoları ile de karşımıza çıkan Capcom, adeta bu içerikler ile oyuna ne kadar güvendiğini de gözler önüne seriyor.
 
     Capcom Unity tarafından yayınlanan bu yeni oynanış videosunda, gene yapım ekibinden önemli isimlerin yorumlarına yer verilmiş. Videoda ise dövüş anlarından oyunun genel dinamiklerine kadar farklı noktalara değinildiğini görüyoruz. Hatta karakterimizin bir suikastçi gibi damlarda gezdiği ve ne kadar çevik olduğu da bu videoda gözler önüne serilmiş. Tabi bunun dışında farklı silah oynanışları ve gece anları gibi farklı zamanlar da bu videoda gözüküyor. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler