Dragon's Dogma'dan Ayrıntılar

Adamlarınız kirli işleri yaparken siz uzaktan destek verin veya sadece izleyin
14.04.2011 08:01 Alkan Adakaner


     Capcom'un Captivate etkinliğinde ortaya çıkan Dragon's Dogma'nın ilk videoları beğeni toplamıştı. Serbest bir dünya stiline sahip olacak oyun Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor.
 
     Famitsu'da yer alan bilgilere göre şu an oyunun %50'si tamamlanmış. Aynı dergi oyunun türünün de aksiyon-rpg olduğunu belirtmiş.
 
      Fighter, Mage ve Strider dışında sınıflarla da karşılaşma ihtimalimiz var. Zaten bu tür bir RPG oyunu için 3 sınıf yeterli olmayacaktır.
 
     Oyunda bir karakteri bizim yöneteceğimizi diğerlerinin ise yapay zeka tarafından kontrol edileceği daha önce açıklanmıştı. Yapay zeka tarafından kontrol edilecek karakterleri diğer oyunculardan alacağımız söyleniyor, ama bunun için internet bağlantısına gerek duymayacakmışız. Sanırım çevrede bizim gibi adamları olan güçlü karakterler olacak ve onlarla karakter alış-verişi yapabileceğiz. Yine de çevredeki güçlü NPC'leri kontrol altına alamayacağımız ve sadece onların adamlarını emrimize alabileceğimiz söyleniyor.
 
       Dragon's Dogma'nın dünyasının çok zorlu olacağını oyunun videolarında da anlamak mümkün. Bu nedenle 3 adamımıza kirli işlerimizi yaptırıp tehlikeden uzak durma şansımız da olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler