Dragon’s Dogma'dan Yeni Görseller

Oyunun hikayesi ile ilgili ayrıntılar tam olarak ortaya çıkmadı
04.08.2011 11:27 Alkan Adakaner


     Capcom'un son dönemlerde duyurduğu en heyecan verici oyunlardan birisi olan Dragon's Dogma'ya ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerde çevre üzerine yoğunlaşılmış.
 
     Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor ki Dragon's Dogma dev bir dünyaya sahip olacak.Burada istediğimiz gibi dolaşabilecek ve ana görevler dışında da çeşitli görevler üstlenebileceğiz. Böylece serbestlik hissini yaşamamız amaçlanıyor.
 
     Aşağıdaki ekran görüntülerinde de dış mekanlar üzerinde yoğunlaşılmış. Gördüğünüz gibi tepelere tırmanacak ve çeşitli mekanları ziyaret edeceğiz. Görüntülerde konuştuğumuz karakter kim bilmiyoruz, ama hikayede önemli bir yer kaplayabilir.
 
    2012 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak oyunun yeni videolarının Tokyo Game Show'da olmasını bekliyoruz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler