Dream Daddy: Dadrector’s Cut Akıllı Telefonlara ve Switch'e Geliyor

24.06.2019 00:55 Gazali Çetinkaya

 
Game Grumps, Dream Daddy: Dadrector’s Cut'ın iOS ve Android için 25 Haziran'da; Switch için 2 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.

Dream Daddy: A Dad Dating Simulator ilk olarak Temmuz 2017'de PC için çıktı ve Ekim 2018'de Dream Daddy: Dadrector’s Cut olarak PlayStation 4'e geldi. Dadrector’s Cut içerikleri PC'ye güncelleme ile eklendi.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dream Daddy: A Dad Dating Simulator bir Baba olarak oynadığınız ve amacınızın diğer seksi Babalarla tanışıp romantizm yapmak olduğu bir oyun.
 
Siz ve kızınız, kısa bir süre önce sakin bir sahil kasabası olan Mapple Bay'e taşındığınızda, mahallenizdeki herkesin bekar, flört edebilecğiniz Babalar olduğunu keşfettiniz! Öğretmen Babayı mı tercih edeceksiniz? Gotik Babayı mı? Kötü Babayı mı? Veya bu oyundaki diğer ilgi çekici Babalardan bir başkasını mı? Çeşitli senaryoları ve oyun sonlarıyla Dream Daddy: A Dad Dating Simulator, üst üste ikinci yılda da yılın en çok beklenen Baba tabanlı oyunu olmayı umut ediyor.
 
Bu oyun, Dream Daddy: Dadrector’s Cut'ı içerir. Oyunda kesilmiş içerikler, yeni yan görevler, oyun boyunca keşfettiğiniz mini oyunları yeniden oynama olanağı ve keyfini çıkarabileceğiniz tamamen yeni bir mini oyun bulunur.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 18 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler