Dreamfall Chapters, Bölümler Halinde Yayınlanacak

30.06.2014 09:49 Tunahan Başol


     850.000 dolarlık hedefle girdiği Kickstarter kampanyasından yaklaşık olarak 1,5 milyon dolarlık bir destekle ayrılan Red Thread Games, oyunları Dreamfall Chapters: The Longest Journey'in çıkışı için bir açıklama yaptı.
 
     İlk olarak mayıs-kasım 2015 tarihleri arasında çıkması planlanan yapım, şu sıralar Telltale Games'te gördüğümüz gibi bölümler halinde yayınlanacak. İlk bölüm diyebileceğimiz ve yapımcılar tarafından 'Book One' olarak tabir edilen bölüm, kasım ayı içerisinde oyunun Kickstarter destekçilerine dağıtılacağı gibi, Steam, GoG ve Humble Store'da da bulunacak. Bu şekilde, geliştirme işlemi devam ederken elde edilen gelir artacak ve daha iyi bölümlerle karşılaşacağımız söyleniyor.
 
     Oyuna destekte bulunan tüm oyuncuların tüm bölümleri alacağını özellikle belirtelim. Ayrıca oyuna ait bir Season Pass, yine dijital mağazalarda bulunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamfall Chapters: The Longest Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler