Dreamfall Chapters Konsollara Gelebilir

Dreamfall Chapters sizi bir rüyaya davet ediyor
08.03.2013 09:25 Alkan Adakaner


     Red Thread Games'in Kickstarter projesi büyük ilgi gören macera oyunu The Longest Journey: Dreamfall Chapters'a ait yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu yeni bilgiler oyunun dünyası, yeni karakterler ve yeni platformlar ile ilgili.
 
     Öncelikle oyunun geçtiği şehirler olan Stark'taki Europolis ve Arcadia'daki Marcuria gibi yerlerde özgürce dolaşabilecekmişiz. Senaryo bizi doğrudan yönlendirmeyecek. Oyundaki şehirlerin de oldukça geniş olduğu belirtiliyor. Ayrıca Kian Alvane'in oyundaki ikinci oynanabilir karakter olacağı da açıklandı.
 
     Red Thread Games'in bir diğer önemli açıklaması da oyunun Ouya, Wii U, Playstation 4 ve yeni Xbox için de piyasaya çıkabileceğiydi. Şu an için PC platformuna odaklanan ekip eğer 1.75 milyon dolara ulaşırsa mobil platformlara da oyunu getirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamfall Chapters: The Longest Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler