Dreams, PlayStation 5'te Zaten Çalışıyormuş

20.02.2020 00:30 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Media Molecule'ün yaptığı kendi oyununuzu yarattığınız Dreams, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. İnceleme puanlarına da bakıldığında, genel yorumlara da bakıldığında gerçekten kaliteli bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. 2013 yılında duyurulan oyunun vaat ettiği şeyleri, gerçekleşmiş bir şekilde görmek gerçekten heyecan verici.
 
Eurogamer ile yapılan bir röportajda kurucu ortaklar Alex Evans ve Mark Healey oyun hakkında yeni bilgiler açıkladı. Kurucu ortaklar Alex Evans ve Mark Healey, "2013 yılında aslında oyun çıkışına hazırdı. Ancak Sony, bize biraz daha süre verdi ve biz de bu süreçte gerçekten istediğimiz şeyi yapmaya çalıştık. Bu süreçte geliştirdiğimiz oyun bizim için Dreams 2 gibi diyebiliriz." dediler.
 
Oyunun PlayStation 5'e gelip gelmeyeceği sorulduğunda ise, "Bu durumu değerlendireceğiz, sonuçta biz bir PlayStation stüdyosuyuz. Şu an zaten Dreams, PlayStation 5'te çalışıyor." dediler.
 
Dreams şu anda PlayStation 4 üzerinde erişilebilir durumda. Oyunu oynama imkanınız oldu mu, oynadıysanız yorumlarınız neler? Yorumlara yazmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler