Dreams'in Betası Bir Gün Uzatıldı

04.02.2019 21:56 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Media Molecule, Dreams Creator Beta testinin 5 Şubat Türkiye saati ile 13:00'a kadar uzatıldığını duyurdu.

Media Molecule ayrıca 20 Şubat'ta bir haber paylaşılacağını belirtti.
 
Media Molecule'ün websitesi üzerinden yaptığı açıklama: "Beta periyodu esnasında kafanızdaki tüm ilginç şeyleri görmek vahşi ve heyecan verici bir yolculuk oldu. Her ne kadar bu yolculuğun durmasını istemesek de düşleri gerçeğe dönüştürmek için işe kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor ve halen biraz işimiz kaldı. Elbette, sizi karanlıkta bırakmak istemiyoruz bu yüzden 20 Şubat'ta gelecek Dreams haberine göz atmayı unutmayın."
 
Topluluk yöneticisi Tom Dent: "Dreams kreasyonlarınızın çevrimiçi kaydedildiğinden emin olmak için 17 saatiniz daha var. Ayrıca 20 Şubat'ta Dreams haberi için beklemede kalın."
 
Dreams PlayStation 4 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı. 20 Şubat'ta paylaşılacak haber oyunun çıkış tarihi olabilir.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 4 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler