DriveClub'ın PS Plus Sürümü Hala Hazırlanıyor

24.02.2015 23:38 Tunahan Başol


     Sony, DriveClub'ın defalarca iptal edilmediği söylenen ancak herhangi bir haberini de alamadığımız PlayStation Plus sürümü hakkında tekrardan konuştu.
 
     Hala oyunu herkese açmak için gereken sunucu kapasitene sahip olmadıklarını ancak bunun üzerinde çalıştıklarını belirten geliştiriciler, şu aşamada çıkış için zaman veremeyeceklerini söylüyorlar.
 
     Oyunun bir anda milyonlarca oyuncuya bedava olarak sunulacak olması sunucuları zorlayabilecek bir şey olsa da, aradan geçen bunca ayda yeterli kapasitenin sağlanamaması gerçekten de garip.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Chivalry II Geliştiricisi No More Room in Hell 2'yi Duyurdu 17 Dk önce Horizon Serisi LEGO Evrenine Taşınıyor: Horizon Adventures Duyuruldu 37 Dk önce Batman: Arkham Shadow İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 12 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler