"Driveclub'ta Her Sınıftan Araç Bulunacak"

11.05.2014 14:08 Ömür Gencer


     Önümüzdeki sonbahar döneminde çıkış yapacak Driveclub için yeni bilgiler paylaşıldı. Oyunun yönetmeni Paul Rustchynsky, Twitter üzerinden çoğu oyuncu tarafından merak edilen sorulara yanıt verdi.
 
     Şu ana kadar gösterilen videolarda ve ekran görüntülerinde sadece yüksek kaliteli arabaların bulunması pek çok oyuncu tarafından merak konusu olmuştu. Rustchynsky, oyunda her sınıftan araçların bulunduğunu belirtirken gelecek dönemlerde diğer sınıflardan arabaların göstereceklerinin sözünü verdi.
 
      Rustchynsky, oyunun çoklu oyuncu modunda kurabileceğimiz kulüpler hakkında da bazı bilgiler verdi. Verilen bilgilere göre, şu an için bir kulüpte en fazla 6 oyuncu bulunabilecek. Bu durum oyunun çıkışından sonra gelen tepkilere göre değişebilir. Ayrıca oyunda kolayca kulüp bulmamızı sağlayacak bir sistem de bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 19 Dk önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 1 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Yarı Final Bugün! 2 Saat önce Harry Potter Quidditch Champions Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler