Duke Nukem: Forever, 6 Mayıs'ta Raflarda!

Kadınlara düşkünlüğüyle bilinen Duke'ten yeni yapımda yine ince espriler yapması bekleniyor.
21.01.2011 15:55 Levent Polater


 
    Dile kolay! Tam 13 yıllık bekleyiş sonunda sona eriyor, en çok konuşulan oyunlardan biri, en çok bekleten yapımlardan biri, "Come, get some" diyişini özlediğimiz Duke Nukem, uzun zamandır bir iptal olan, bir yeniden yapımı başlayan oyunu Duke Nukem: Forever ile nihayet 6 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak.
 
     Gearbox tarafından çıkış tarihi duyurulan oyun için bu önemli bilgiyi yapımcı firmanın patronu Randy Pitchford, dün gece Twitter'dan verdi.
 
    "Dünyadaki tüm hayranlarının beklediği an sonunda geldi" diyen Pitchford, 3 Mayıs olarak açıkladığı Duke Nukem: Forever çıkış tarihini diğer bölgeler için ise 6 Mayıs olarak onayladı. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarına göz kırpan yapım için büyük bir heyecan besleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 01 Haziran Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler