Duke Nukem Forever'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Bakalım bu kadar beklediğimize değecek mi?
02.06.2011 17:29 Gökhan Yılmaz

 
     Gearbox Software sayesinde 10 yıldan fazla bir süre sonra kavuşabileceğimiz Duke Nukem Forever için çıkış videosu yayınlandı. Çıkış videosu da yayınlandığına göre artık oyun büyük ihtimalle çıkıyor (Umarız).
 
      Duke Nukem Forever, Avrupa'da 10 Haziran tarihinde raflarda ve dijital satış platformlarında olacak. Oyun için ön sipariş verirseniz çıkışından sonra indirilebilir olarak sunulacak ek içeriklere sahip olacaksınız.
 
     Duke Nukem Forever'ın genellikle eski görüntülerden oluşan çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz (HD versiyonu burada).

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 17 Haziran Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 17 Haziran Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 17 Haziran Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler