Dün Gece Nintendo Direct Sunumunda Duyurulan Tüm Oyunlar

05.09.2019 20:51 Özgür Eroğlu

 
Nintendo'nun düzenlediği Nintendo Direct Türkiye saati ile bu sabah 01:00 başladı. Nintendo Switch için çok fazla oyun haberi paylaşıldı. Duyurulan bu oyunların hepsini tek bir haberde toplamak istedik biz de. Her haberin üzerine tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
 
Nintendo Direct sunumunda en öne çıkan oyunlardan biri Overwatch oldu. Overwatch'un Switch sürümü 15 Ekim'de geliyor. Bunun dışında çocukluğumuzen efsane konsolu SNES konsolunun 20 adet efsane oyunu Switch Online'a geliyor.  
 
Doom 64Deadly Premonition, Devil May Cry 2Divinity: Original Sin 2Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast, Return of The Obra DinnVampyr, Call of Cthulhu, Assassin's Creed: The Rebel Collection  ve Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Swtich'e geliyor. 
 
Bu oyunların dışında Animal Crossing: New Horizons'tan oynanış fragmanı ve Luigi's Mansion 3'ün ScreamPark Modu tanıtıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler