Dune: Spice Wars, 28 Kasım'da Xbox Series'e Geliyor

14.11.2023 19:25 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Funcom ve geliştirici Shiro Games, gerçek zamanlı strateji oyunu Dune: Spice Wars'u Xbox Series için 28 Kasım'da yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da satışa sunulacak.
 
Dune: Spice Wars ilk olarak 26 Nisan 2022'de Steam üzerinden PC için erken erişim olarak, ardından 14 Eylül 2023'te tam sürüm olarak yayınlandı.
 
Eleştirmenlerce beğenilen Northgard'ın geliştiricilerinden 4X öğelere sahip gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Frank Herbert'in çığır açan Dune evreninde yer alan, fraksiyonunuza liderlik etmeli ve zorlu çöl gezegeni Arrakis üzerinde kontrol ve hakimiyet için savaşmalısınız.
 
Oyunun Steam Sayfası
https://store.steampowered.com/app/1605220/Dune_Spice_Wars/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune: Spice Wars Platformlar: PC Geliştirici: Shiro Games Dağıtıcısı: Shiro Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 17 Dk önce Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler