Dünya Kadınlar Günü'ne Özel PS4 Teması

08.03.2019 12:03 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak PlayStation 4 için ücretsiz bir dinamik tema yayınladı.
 
Horizon Zero Dawn geliştiricisi Guerrilla Games'ten Konsept Sanatçısı Choro Choi tarafından oluşturulan tema Horizon Zero Dawn'dan Aloy, The Last of Us'tan Ellie, Detroit: Become Human'dan Kara, Uncharted: Kayıp Miras'tan Chloe ve Nadine, Tearaway'den Atoi, God of War'dan Freya, LittleBigPlanet'den Sackgirl, Bloodborne'dan Leydi Maria ve Gravity Rush'dan Kat olmak üzere PlayStation markasının öne çıkan kadın karakterlerini içeriyor.

Temayı PlayStation Store üzerinden indirebilirsiniz. İndirdikten sonra kullanmak istediğiniz temayı PlayStation 4 sisteminin Ayarlar menüsündeki Temalar seçeneğinden belirleyebilirsiniz. 
 
Sony Interactive Entertainment geçtiğimiz yıl da Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir tema yayınlamıştı. Dreams geliştiricisi Media Molecule'ün sanatçısı Maja-Lisa Kehlet tarafından oluşturulan o temaya da buradaki haberden göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 12 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler