Dying 2 Know Etkinliği 1 Temmuz'da Yapılacak

27.06.2021 11:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun geliştiricisi Techland, Dying Light 2'nin bir sonraki gösteriminin 1 Temmuz'da gerçekleşeceğini ve yaklaşan akışın Techland Twitch sayfasında yer alacağını açıkladı.
 
Techland, Dying 2 Know'u yakında çıkacak olan Dying Light 2 oyunu hakkında bilgi yayınlayan düzenli bir seri olarak kullanıyor. Ayrıca oyun geliştirme ekibiyle bir Soru-Cevap oturumuna ev sahipliği yapıyor.
 
Dying 2 Know'un ilk bölümü bu yılın başlarında Mayıs ayında gerçekleşti ve oyundan Aiden'ın sesine kadar çok beklenen oyun hakkında 30 dakikadan biraz fazla bilgiyi ortaya çıkardı.

Game Informer'dan gelen yeni bir rapora göre, en yeni bölüm bize çok oyunculu etkileşimler, zombi çeşitleri, merkezi şehrin kurulumu, Aiden'ın virüs tespit bilekliği ve çok daha fazlası hakkında fikir verecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 4 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler