Dying Light 2 Direktörü: Oyuncular Daha Büyük Açık Dünya Değil, İçi Dolu Açık Dünya İstiyor

19.12.2019 14:23 Özgür Eroğlu

 
İlk oyunu 2015 yılında çıkan, yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yaptığı ve geliştiriciliğini de Techland'in yaptığı Dying Light'ın devam oyunu hakkında, oyunun direktörlerinden Tymon Smektala konuştu.
 
Tymon Smektala, Xbox: The Official Magazine'e genel olarak sandbox türündeki oyunlar hakkında konuşurken, kendi geliştirdikleri oyun hakkında da bazı şeyler söyledi. Tymon Smektala'ya göre oyuncular daha büyük açık dünyalar değil, içi daha dolu bir açık dünya istiyor. 
 
Tymon Smektala, "İnsanların daha büyük dünyalar istediğini düşünmüyorum. Onlar daha kaliteli ve içi dolu haritalar görmek istiyor. Bulunduğumuz nesilde büyük bir dünya yaratmak o kadar da zor değil. Etrafa gereksiz nesneler koyarak haritayı doldurabilirsiniz ve bu performansı etkileyen bir şey olmaz. Performansı etkileyen şey; etrafta gördüğünüz NPC'ler, bunların farklılıkları ve animasyon çeşitliliği. Gelecek nesilde bunu daha kolay başarabileceğimizi düşünüyoruz. Bu aslında stüdyo olarak bizim görevimiz." dedi.
 
Dying Light 2; İlkbahar 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler