Dying Light 2 Dört Yıl Boyunca İçerik Desteği Alacak

26.09.2019 16:27 Gazali Çetinkaya

 
Ocak 2015'te çıkışını gerçekleştiren Dying Light uzun bir süre içerik desteği almıştı ve ikinci oyunda da aynısı planlanıyor.
 
Geliştirici Techland'ın baş tasarımcısı Tymon Smektala, Dying Light 2'nin dört yıl boyunca indirilebilir içerik ve güncellemeler ile destekleneceğini doğruladı.
 
"Dying Light 1 çıkışından sonra 4 yıl boyunca desteklendi. Dying Light 2 için de tamamen aynısını planlıyoruz ve oyunun çıkışından sonra desteklenmesini istiyoruz. Birçok oyuncunun bizden indirilebilir içerik, güncelleme ve daha fazla ek içerik beklediğini biliyoruz ve onlara bunları sunacağımıza söz veriyoruz." 
 
Dying Light 2 ilkbahar 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. E3 2019'da ödül alan 26 dakikalık oynanış videosunu buradaki haberden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler