Dying Light 2 Geliştirme Sürecinde Son Düzlüğe Girdi

30.05.2020 19:49 Gazali Çetinkaya

 
Dying Light 2 tamamlanmaya yaklaşıyor.

Techland baş tasarımcısı Tymon Smektala tarafından belirtilene göre oyunun geliştirme sürecinde son aşamaya girildi.

TheEscapist ile gerçekleştirilen röportajda, oyunu hala 2020'de çıkarmayı planlıyor musunuz, sorusuna Tymon Smektala şöyle yanıt verdi.

"Techland'deki tüm ekip oyunun çıkış tarihini duyurmak ve beraberinde yeni bilgiler açıklamak için çalışıyor ve oyunculara sürpriz yapmak istiyoruz. Bu yüzden sürprizi bozmak istemem. Söyleyebileceğim tek şey lütfen bize güvenin. Proje son aşamada ve desteğinize ihtiyacımız var."
 
Geçtiğimiz ay Techland'in ve Dying Light 2'nin büyük sorunlar yaşadığına ve stüdyonun Microsoft tarafından satın alınacağına dair söylentiler ortaya atılmıştı. Techland halkla ilişkiler yöneticisi Ola Sondej iki söylentiye de yalanladı. 
 
Dying Light 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için ilkbahar 2020'den belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Yeni çıkış tarihi henüz belli değil. PlayStation 5 ile Xbox Series X versiyonları doğrulandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler